Προφίλ

Είμαστε η Zebra

Είμαστε μια τεχνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο τις διαγραμμίσεις και την οδοσήμανση. Αναλαμβάνουμε τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά έργα, και τα φέρουμε σε πέρας με αξεπέραστο επαγγελματισμό.

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία και την ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, εντοπίζουμε τις βέλτιστες λύσεις για κάθε ζητούμενο και διεκπεραιώνουμε με ταχύτητα, αξιοπιστία και συνέπεια, ακόμη και τα πλέον απαιτητικά projects.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των έργων διαγραμμίσεων: οδικές διαγραμμίσεις κάθε τύπου, διαγραμμίσεις εργοταξίων, επαγγελματικών χώρων, πάρκινγκ, θέσεων ΑΜΕΑ, κατασκευή πινακίδων, είναι ενδεικτικά του εύρους του κύκλου εργασιών μας.

Το κατάλληλα καταρτισμένο και έμπειρό μας προσωπικό, χρησιμοποιεί μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένα, εξαιρετικής αντοχής υλικά, διασφαλίζοντας την αρτιότητα του αποτελέσματος. Όλα αυτά, στην ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

0 +
ολοκληρωμένα έργα
0 +
ευχαριστημένοι πελάτες
Σύγχρονη τεχνολογίας

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε άριστους χρόνους. Τα υλικά με τα οποία δουλεύουμε, είναι με τη σειρά τους προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ενώ συνοδεύονται και από όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Στόχοι

Στόχος μας είναι πάντα η παροχή βέλτιστης υπηρεσίας στην καλύτερη δυνατή τιμή, θεμελιώνοντας σε αυτή τη βάση σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και καθοδηγούμενοι από τις ανάγκες των πελατών μας, επιλέγουμε την καταλληλότερη κάθε φορά λύση. Προχωράμε στην υλοποίηση, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα, ενώ δεν σταματούμε ποτέ να επενδύουμε σε καινοτομίες που μας επιτρέπουν να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Φιλοσοφία

Σε έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό κλάδο χαράσσουμε με γνώση και σιγουριά δρόμους που οδηγούν εγγυημένα στην επιτυχία. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και συνέπεια, προκειμένου να συνδράμουμε με τον τρόπο μας στην επίτευξη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης στο οδόστρωμα, στους χώρους εργασίας, και όπου αλλού απαιτείται η συμβολή μας, ελαχιστοποιώντας την έκθεση σε κινδύνους και ρίσκα.

Όραμα

Στη Zebra, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα επιτυχούς επαγγελματικής διαδρομής, κινούμαστε προς το μέλλον με ανυπομονησία. Καθοδηγούμενοι από ένα πάθος για καινοτομία και επιθυμώντας να αναβαθμίζουμε διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, δρομολογούμε από σήμερα λύσεις που θα μας οδηγήσουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας αύριο.
άριστο αποτέλεσμα

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να τηρούνται απαρεγκλίτως συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και ποιότητας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και σχολαστικά ελεγμένα, ώστε να διασφαλίζεται ένα άριστο αποτέλεσμα.